Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

(Voorlopige) startlijst woensdag 16 februari in Thialf

Geplaatst op februari 15, 2022

De (voorlopige) startlijst voor de wedstrijd van woensdag 16 februari in Thialf in Heerenveen is beschikbaar. Je vindt de startlijst hier. De definitieve startlijst wordt uiterlijk een kwartier voor aanvang van de wedstrijd opgehangen in de hal, aan het hek onder de perstribune (bocht 500m finish).

Meld je bij de wedstrijdleiding
Meld je uiterlijk een half uur voor aanvang van de wedstrijd bij de wedstrijdleiding. Deze vind je op de perstribune (bocht 500m finish). De wedstrijd begint om 11.30 uur, dus dit betekent dat je je uiterlijk om 11.00 uur meldt. Let op: meld je je niet, is het mogelijk dat we een reserve op jouw plaats laten rijden!
3km-rijders: aanmelden voor de 3km kan tot uiterlijk 13.45 uur.

Blokjes leggen
Om op tijd te kunnen starten, vragen we altijd vier rijders (of hun coaches) om vooraf aan de wedstrijd de blokjes te leggen (één bocht per rijder). Ditmaal is het verzoek aan de volgende rijders  om dit te doen:

 1. Azamat Ismailov
 2. Frank Dekkers
 3. Niels de Jager
 4. Michel van der Sluijs

Graag zodra de ijsmachine de baan op gaat om te dweilen, met schaatsen aan melden bij de emmers met blokjes (bocht 500m finish) zodat je zodra je een seintje krijgt het ijs op kunt om de blokjes te leggen. Op deze manier verloopt alles vlot kunnen we tijdig starten. Bedankt alvast voor jullie medewerking!

Corona protocol

 • Let op: iedereen vanaf 18 jaar wordt bij de ingang gecheckt middels het coronatoegangsbewijs in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. Dit geldt ook voor publiek.
 • Publiek is welkom, maar alleen toegestaan op de zittribune. Het is niet toegestaan om rond te lopen.
 • In de hal is het dragen van een mondkapje voor iedereen verplicht, zowel voor publiek als ook voor coaches (ook tijdens het coachen). Alleen de rijders kunnen zonder mondkapje op het ijs.

Sportity App
Alle informatie over de wedstrijd vind je ook in de Sportity App. Dus download deze app en vul onderstaand password in. Dan blijf je op de hoogte van belangrijke mededelingen en de definitieve startlijst.

Verder…
Een paar afspraken voor een goed verloop en de veiligheid van onze wedstrijden:

 • Zorg ervoor dat je op tijd bij de start bent
 • Zorg voor de juiste kleur van je wedstrijdbandje om je rechterarm
 • Rij rustig op de warming-up baan rondom de plek waar gestart wordt
 • Rechtop uitrijden zo dicht mogelijk tegen de binnenboarding en niet naast elkaar
 • Ga de wedstrijdbaan pas in nadat de starter dat aangeeft d.m.v. het fluitsignaal
 • En voor de coaches: hou je aan de officiële coachingsregels, oftewel: meerijden met je rijders op de inrijbaan is niet toegestaan

Veel plezier met de wedstrijd toegewenst!
Organisatie Schaatscircuit.nl

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!